Her er du: » Forside » Omkring Smart Regnskab

Bestil Smart Regnskab

Årsregnskab for blot 2500,- kr!

Danmarks bedste, billigste, Regnskabsprogram til kun 499,- kr + moms Som kunde hos Smart Regnskab har du flere fordele. En af de rigtig store fordele er at vi samarbejder med en rigtig dygtig revisor, der kan lave dit årsregnskab til en helt unik pris, der kun gælder for dig der har købt Smart-Regnskab.

Du kan få dit regnskab lavet for kun 2.500 + moms hvis du har et privatejet firma, og for kun 5.500 hvis du har et ApS eller et A/S!

Prisen er baseret på at du selv laver din bogføring og afleverer færdige tal til revisoren. Såfremt du ønsker hjælp til årsafslutning, bogføring mv. kan vores revisor naturligvis også hjælpe med dette til super priser.

Så har du ikke allerede købt Smart-Regnskab, så investér de 499, og få ikke blot et godt bogføringsprogram, men også adgang til at få lavet dit årsregnskab til en meget meget lavere pris end hvad de fleste revisorer tager.

Har du allerede købt programmet og ønsker at benytte dig af tilbuddet, så send os blot en mail på salg@smart-regnskab.dk og skriv du ønsker at benytte tilbuddet, så sørger vi for at revisoren kontakter dig direkte. God fornøjelse!


Se Smart Regnskab introduktion Video her:

Regnskabsprogram OverblikHurtigt overblik over Smart Regnskab! Varighed Varighed ca. 12 Min.

Prisen er kun 499,- kr. + moms. I alt 623,75 kr.

Prisen er baseret på at du får tilsendt en E-Mail med et download link. Linket giver køber lov til at downloade programmet 1 gang. Derfor skal du selv sørge for at gemme og opbevare dit nye regnskabsprogram. Regnskabsprogrammet kan også sendes på CD til en merpris på 100 kr. + moms ialt 599,- kr + moms.

Køb Smart Regnskab her...

Information fra Smart-Regnskab.Dk

Andre programmer fra Smart Regnskab.Dk